Brunata Online

Brunata WebMon

WebMon er et online program til visualisering af ejendommens målerdata, der giver et nemt og hurtigt overblik over for­bruget samt alle ejendommens målere.

Som administrator har du derfor mulighed for hurtigt og effektivt at behandle henvendelser om forbrug, driftsforstyrrelser og flyt­ninger. Yderligere kan du adressere uhensigtsmæs­sige forbrugsmønstre i tide ved hjælp af rapporter og alarmer. Som beboer har du mulighed for nemt at få overblik over dit eget forbrug gennem letlæselige tabeller og grafer. Denne visualisering af forbrugsdata kan også tilgås via appen, som beboeren automatisk får adgang til ved anskaffelsen af beboeradgang til WebMon. Brunata App byder på mange andre fordele, som du kan læse mere om her.

WebMon fås i to forskellige versioner, som gør det muligt at vælge netop den version, som allerbedst dækker jeres ønsker og behov. Du kan læse mere om WebMon Administrator her og få mere information omkring WebMon Beboer her. De eneste forudsætninger for begge versioner er, at ejendommen har fjernaflæste målere og Brunata Net.